Aanbieding!

By Djess JAR | Harvey

10,00 excl. BTW

By Djess Gelpolish/Gellak

Inhoud: 15 ml

Op voorraad

Beschrijving

By Djess Gel Polish is een sterk gepigmenteerde hypoallergene gellak met een medium tot dikke consistentie, voor en door professionals. Het aantal kleuren gellak van By Djess wordt zeer regelmatig uitgebreid.

Net als alle andere By Djess producten is de gel polish HEMA-vrij.

Nadat je de nagel in vorm hebt gevijld en een mini of combi manicure hebt toegepast, ontvet je de nagelplaat met PrepMax. Breng de PrepMax aan op een celstofdepper en scrub hiermee de nagelplaat. Het is niet nodig om de nagelplaat te bufferen.

Breng een laagje van de Founding of Gummy Base aan. Beide basecoats zorgen in combinatie met het ontvetten voor een optimale hechting van de gellak. Voor de meeste kleuren geldt dat 1 dun laagje al voldoende is, hoewel sommige kleuren beter tot zijn recht komen met 2 dunne laagjes. Omdat de gellak van By Djess veel pigment bevat, is het belangrijk om heel dun te werken. Ieder laagje moet uitgehard worden in een UV/LED lamp (golflengte 365-405 nm). Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de draadloze lamp van By Djess.

Eindig met een van de diverse glanzende of matte top coats van By Djess, dit zijn allemaal no wipe top coats.

By Djess gellak is hypoallergeen. Dit betekent dat de kans op een allergische reactie veel kleiner is dan bij een andere gellak. Heb jij of je klant eerder een allergische reactie gehad bij het gebruik van gellak? Raadpleeg dan eerst een dermatoloog zodat er getest kan worden op welke ingrediënten de huid reageert. Ga niet experimenteren door diverse merken te gaan testen, daarmee wordt het probleem alleen groter.

Ben jij of je klant getest en heb je een testuitslag? Neem dan gerust contact met ons op zodat we voor je kunnen kijken of By Djess producten geschikt voor je zijn.