MAKEAR | Cuticle Remover 15ml

3,71 incl. btw: 4,49,

Een professionele preparaat die wordt gebruikt om de nagelriemen rond en op de nagelplaat te verzachten en te verwijderen.

Op voorraad

Beschrijving

MAKEAR | Cuticle Remover

Een zorgvuldige manicure vereist een grondige reiniging van de nagelplaat. Een van de basiselementen is het schoonmaken van de nagelriemen rond de nagelplaat, evenals cuticle  op de nagelplaat. Onze MAKEAR nagelriem remover helpt je hierbij. Het product zal je helpen om nagelriemen en velletjes die op de nagelplaat groeien te verzachten en vervolgens nauwkeurig te verwijderen, zodat de nagelplaat perfect schoon is om aan uw manicure te werken.

Cuticle Remover van MAKEAR voorkomt dat de nagelriemen en de huid rondom de nagelplaat snel uitdrogen, waardoor u het esthetische uiterlijk van uw handen lang kunt behouden.

Eigenschappen:

  • maakt de nagelriemen perfect schoon rond de nagelplaat
  • verwijdert dode delen van de opperhuid
  • vermindert het uiterlijk van droge en ruwe nagelriemen
  • droogt niet uit, maar bevordert de hydratatie

Hoe te gebruiken:

Cuticle Remover moet op de nagelriemen worden aangebracht, waardoor de voorbereiding gedurende 30 seconden wordt bewaard.

Capaciteit: 15ml.
MAKEAR ™ is een merk dat zijn klanten voortdurend verrast, waardoor het een leider in innovatie is geworden.
MAKEAR ™ vernissen zijn gemaakt van componenten van de hoogste kwaliteit om te voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten.
Diepe kleurverzadiging, brede gamma, gevarieerde kleuren en duurzaamheid hebben Makear tot een leider onder de bestaande merken gemaakt.
________________________________________________________________________

Cuticle Remover Makear is gericht op professioneel gebruik.