MAKEAR Gel Polish | 954 Cindy

8,26 incl. btw: 9,99,

Inhoud: 8 ml

Collectie: CATWALK

 

Op voorraad

Categorieën: , ,

Beschrijving

MAKEAR – UV Gel Polish

CATWALK gellak/gel polish collectie van MAKEAR is een eerbetoon aan de schoonheid van de herfst elegantie. Het is gemaakt voor vrouwen die van mode houden en hun persoonlijkheid willen uitdrukken met zowel kleding als zeer opvallende kleuren op hun nagels.
CATWALK Gel Polish Collectie van MAKEAR bestaat uit zes gellak kleuren, waarvan de namen strikt gerelateerd zijn aan beroemde modelleniconen. Modellen die al jaren de modewereld inspireren. Elk van deze gellak heeft een expressieve mix van doffe bruine kleuren die tonen van bos, hout en bladeren weerspiegelt. Deze kleuren laten je de magie van de herfst zien en laten je nagels er elegant uitzien. De mix van goud en zilver trekt de aandacht van mensen, zodat je nagelcreatie gemakkelijk wordt herkend.


 

REGULAR COLLECTION – collectie gellak met consistente tint

Gellak van MAKEAR is een garantie voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Romige consistentie, hoge pigmentatie en perfect gevormde kwastje maken uw werk gemakkelijker en sneller. Met meer dan 300 kleuren in ons aanbod zijn we er zeker van dat we veel klanten tevreden kunnen stellen.

  • Zelfnivellerend
  • Sterk gepigmenteerd – uitstekende dekking
  • Romige en medium dikke consistentie
  • Kleuren laten geen strepen achter
  • Perfect gevormd kwastje
  • Echte kleur zichtbaar op de dop
  • Gellak is verpakt in een kleine kartonnen doosje die zorgt voor een veilig transport van gellak
  • Inhoud: 8ml

 

LED Lamp min 48W – 1min ; UV-lamp 36W – 2min

 


 

MAKEAR™ is het merk dat zijn klanten voortdurend verrast en daardoor de leider van de innovatie over de gehele wereld, waaronder Nederland is geworden.

MAKEAR™ Gel Polish is gemaakt van de beste ingrediënten om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, zelfs degenen die echt veeleisend zijn.

Diepe kleurverzadiging, een breed scala aan kleuren en duurzaamheid hebben MAKEAR™ tot de leider in de nagelindustrie gemaakt

 

INGREDIËNTEN: ACRYLATEN COPOLYMEER, HEMA, TRIMETHYLBENZOYLDIFENYLFOSFINEOXIDE, HYDROXYCYCLOHEXYLFENYLKETON, SILICA, +/-: CI 45410, CI 15850, CI 19140, CI 77742, CI 77510, CI 77499, CI 77891, CI 77288.