MAKEAR | Handcreme | Madame Shine 250ml

7,43 incl. btw: 8,99,

Geur vergelijkbaar met Dior J’Adore

Inhoud: 250 ml

Uitverkocht

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

MAKEAR | Handcreme | Madame Shine  250ml

Wikkel jezelf in de heerlijke geur en verzorg je huid met natuurlijke ingrediënten! Voeg het “Silk touch”-effect toe aan je huid – een zijde-touch gecreëerd dankzij een natuurlijk recept, want de MAKEAR handcrème bevat liefst 98,5% natuurlijke ingrediënten!

Stop met de huidige crèmes die paraffineolie, paraffine, siliconen, parabenen, microplastics en andere synthetische ingrediënten met een hoog allergeenpotentieel bevatten en kies het juiste product dat verlichting geeft en fungeert als een schild dat de huid beschermt en immuniseert tegen irriterende stoffen.

We hebben een balsem gemaakt op basis van natuurlijke verzachtende middelen die een beschermende, onmerkbare laagje op het huidoppervlak creëren – onzichtbare handschoenen – die niet het resultaat zijn van siliconen, maar van natuurlijke ingrediënten.

Dankzij het natuurlijke recept dat geen kunstmatige kleurstoffen, geurstoffen en mogelijke allergenen bevat, zijn ze ook bedoeld voor mensen met atopische dermatitis en een neiging tot allergieën en atopie.

We hebben ons ook gericht op de geur, omdat het aanbrengen van de balsem een ​​ritueel creëert dat de zintuigen prikkelt en je meeneemt naar de wereld van een luxe aroma. De huid is verzadigd met een langdurig, sensueel aroma van exclusieve vrouwelijke parfums

Geur: Topnoten zijn Peer, Roze peper en Oranjebloesem; hartnoten zijn Koffie, Jasmijn, Bittere amandel en Zoethout; Basisnoten zijn Vanille, Patchouli, Ceder en Kasjmier hout.