MAKEAR Princess Gel | PG05 Pink

5,78 incl. btw: 6,99,

Inhoud: 5 ml

Op voorraad

Beschrijving

MAKEAR | PRINCESS GEL

Princess Gel – Betoverende glans op je nagels!

Je nagels versieren en een glamour effect bereiken was nog nooit zo eenvoudig! Met MAKEAR Princess Gel kunt u het in slechts enkele ogenblikken doen.

Princess Gel is een nail art gel met veelkleurige glitterdeeltjes in verschillende vormen en  maten die op de hele nagelplaat kunnen worden aangebracht, waaronder prinsessennagels, structurele french manicure, omgekeerde en lanula ombre of delicate decoraties en accenten toegepast kan worden.

De veelkleurige deeltjes van verschillende groottes en vormen weerkaatsen licht, waardoor een verbazingwekkend glanseffect ontstaat. U kunt de intensiteit aanpassen door de juiste hoeveelheid deeltjes te kiezen. De gel heeft een middel-dikke consistentie, waardoor hij gemakkelijker aan te brengen is, vooral rond de nagelriemen.

Verkrijgbaar in 5 kleuren.
Consistentie: Middel-dik
Inhoud: 5 ml
Dispersielaag: Ja
Gebruik de gel pensel om Princess Gel aan te brengen.
Uitharden in een LED lamp min. 48W – 1min. UV 36W – 2min.


 

MAKEAR™ is het merk dat zijn klanten voortdurend verrast en daardoor de leider van innovatie is geworden.
MAKEAR™ Gellak is gemaakt van de beste ingrediënten om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, zelfs aan degenen die echt veeleisend zijn.
Diepe kleurverzadiging, breed scala aan kleuren en duurzaamheid hebben MAKEAR tot dé favoriet in de nagelindustrie gemaakt.

 

Princess Gel van Makear is bedoeld voor professioneel gebruik.