MAKEAR SFX Liquid Dust | BP04 – 5ml

5,78 incl. btw: 6,99,

Inhoud: 5 ml

Op voorraad

Beschrijving

MAKEAR | SFX Liquid Dust

Makear SFX Liquid Dust is de nieuwste revolutie in manicure wat een verbluffende iriserende effect op de nagels creëert.

SFX Liquid Dust is een uiterst innovatief product, dat het werken met effect poeders volledig verandert. In vergelijking met traditioneel chrome poeders krijg je geen rommel en stoof ervan. Hierdoor is het aanbrengen van het product heel eenvoudig. Je kunt tijd besparen en het geeft je een zeer aangename ervaring.
Een van de belangrijkste voordelen van SFX-Liquid is de ongelooflijke efficiëntie. Door de gladde consistentie kunt u het zonder enige verspilling aanbrengen. Elke fles SFX Liquid geeft je meer mogelijkheden dan traditionele effect poeders.

De Bright Prism collectie bestaat uit 6 unieke tinten die in verschillende kleuren veranderen. Ze geven je manicure een schitterende glans. Ze komen voornamelijk verbazingwekkend uit bij felle kleuren omdat ze speciale contrasten en bliksemeffecten creëren. Bereid je voor op een revolutie in manicure met SFX Liquid!

Laat je creativiteit los en voorzie je nagels van een uniek iriserend effect.

  • Zeer efficiënt,
  • Laat geen stof achter,
  • Bespaart je tijd
  • Geeft je een verbluffend iriserend effect.

Hoe te gebruiken:

  1. Breng Top No Wipe aan op de gekozen kleur. Laat 30 seconden uitharden
  2. Breng vervolgens SFX aan met een applicator uit het flesje (we raden aan om het in de nog warme top coat te wrijven).
  3. Wrijf aangebrachte SFX Liquid met je vinger of applicator
  4. Breng Top Coat aan en hardt het uit.

 

MAKEAR™ is het merk dat zijn klanten voortdurend verrast en daardoor de leider van innovatie is geworden.
MAKEAR™ Gellak is gemaakt van de beste ingrediënten om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, zelfs aan degenen die echt veeleisend zijn.
Diepe kleurverzadiging, breed scala aan kleuren en duurzaamheid hebben MAKEAR tot dé favoriet in de nagelindustrie gemaakt.

 

SFX LIQUID van Makear is bedoeld voor professioneel gebruik.

 

Ingrediënten: HEXAFLUOROPROPEEN TRIMEER, SILICA, CI 77891