:YOURS Loves Fee | YLF01 Modern Geometry

5,50 incl. btw: 6,66,

:YOURS LOVES FEE | YLF01 Modern Geometry

Modern Geometry is geïnspireerd door Fee’s eigen liefde voor alternatieve, street-style mode.

Op voorraad

Beschrijving

:YOURS Loves Fee Collectie

:YOURS LOVES FEE | YLF01 Modern Geometry

Yours Cosmetics en UK & ROI Lead Education Ambassador en International Team CND™ Educator Fee Wallace werkten samen voor een modieuze nieuwe collectie stempelplaten: de :YOURS Loves Fee collectie. De eerste set bevat vier platen van creditcardformaat met een veelzijdig assortiment patronen, ontwikkeld door Yours Cosmetics in samenwerking met Fee Wallace.

Yours Cosmetics begon in 2015 met de :YOURS Loves Sascha stempelcollectie. Het succes van de platen ging internationaal. Na de lancering van de tweede collectie (:YOURS Loves Dieuwertje) was het tijd om het Verenigd Koninkrijk te veroveren met hulp van de stamping queen in het Verenigd Koninkrijk: Fee Wallace.

Deze eerste set is het begin van een nieuwe samenwerking die zal leiden tot veel nieuwe ontwerpen die mensen over de hele wereld zullen inspireren.

Fee Wallace: “Ik heb deze set platen gemaakt om de stijl van nagelontwerp te weerspiegelen waar ik persoonlijk van hou en waar mijn klanten om schreeuwen. Het niveau van dikte en detail van elk patroon werd zorgvuldig overwogen om deze platen gemakkelijk te gebruiken met meerdere mediums en er geweldig uit te zien op alle lengtes van de nagel”.