:YOURS Loves Sascha | YLS1 Corset in Heels

5,50 excl. BTW

Op voorraad

Beschrijving

:YOURS LOVES SASCHA | Corset in Heels

Een prachtig korset met sierlijke bloemen en frivole kantpatronen omringd door een paar mooie hoge hakken. Je geeft elke nagel een uniek tintje met deze gedetailleerde stempelplaat.

De vele details en verschillende elementen zullen je niet stoppen met het gebruik van deze stempelplaat. De schoenen passen mooi op een spijker : uw klanten hebben dit nog nooit eerder gezien.

Deze prachtige stempel nail art collectie bestaat uit vier verschillende patronen, geplaatst op credit card grootte, zodat u het gemakkelijk mee kunt nemen waar je ook gaat. Deze stempelplaten zijn hip, trendy en de speciale patronen zullen uw klanten erg blij maken. De stempelplaten hebben zo’n hoge kwaliteit dat zelfs de dunste lijnen perfect scherp op de nagels komen te staan.

Deze platen zijn ontwikkeld door Yours Cosmetics en de Nederlandse nailart professional Sascha Gossen. Geïnspireerd door haar frisse kijk op nail art wist Yours Cosmetics de nieuwste trends in vier stempelplaten te vangen. De patronen zijn zo divers dat je met deze vier platen een enorm scala aan patronen creëren. De scherpe motieven zijn zelfs geschikt voor grote nagels!

Sascha Gossen is er blij mee, we zijn er blij mee: ontdek ze nu zelf! Bestel deze unieke Yours Loves Sascha stempelplaten en verzeker uzelf van de meest unieke en originele nail art die momenteel op de markt is.